Hartelijk welkom bij Sjokla!

Hartelijk welkom bij Sjokla!

Sjokla.nl is de webshop waar je diverse soorten chocolade producten kunt bestellen. Ons assortiment bevat chocolade in verschillende thema's. Denk daarbij aan Sinterklaas, Kerst, Pasen en Valentijn.

Uiteraard hebben wij veel verschillende producten beschikbaar. Van chocoladeletters tot kerstkransjes. Maar ook bonbons, gereedschapsets en geboorteflikken.

Sjokla levert alleen hoogwaardige producten van de fabrikant Chocolaterie Boulanger. Dit doen we om jou te kunnen verzekeren dat je kwalitatief goede chocolade in huis haalt.

Wist je dat Sjokla alleen duurzame chocolade gebruikt in haar producten?
Uiteraard heeft al onze chocolade een UTZ keurmerk.

Dat is nog eens verantwoord genieten!
Eet smakelijk!

 • Meest verkocht
 • Meest Recent
 • Uitgelicht
Snelle Bezorging
Door heel het land bezorgd! Onze levertijd is 5 dagen na bestelling. Wij verzenden ook naar België.
Kwaliteit
Onze chocolade is van A-kwaliteit en komt van onze fabrikant Chocolaterie Boulanger.
Ruim Assortiment
Ons assortiment bestaat uit pralines, truffels en chocoladeproducten voor iedere dag en als geschenk voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis.
 • Pasen (4)

  Pasen is onlosmakelijk verbonden met paaseitjes! SJOKLA biedt daarom een ruim assortiment met de lekkerste chocolade eitjes. Maak een keuze uit een vulling of massief.
 • Bonbons

  Bonbons (4)

  SJOKLA heeft natuurlijk de allerlekkerste bonbons voor je geselecteerd. Melk, wit of puur; alle bonbons zijn gevuld met een heerlijke vulling.
 • Alle producten

  Alle producten (4)

  Een compleet overzicht van alle producten vind je hieronder. SJOKLA heeft het hele jaar door heerlijke chocolade. Houd daarom onze webshop in de gaten voor het actuele assortiment!